Про те, що глава Кремля Володимир Путін хворий, відомо вже кілька років. На що конкретно хворіє кремлівський диктатор невідомо, але обізнані люди стверджують, що хвороба не одна, і з таким "букетом" довго не живуть.

Військовий експерт та полковник запасу Олег Жданов розповів, що буде, якщо російського фюрера позбавлять влади або його остаточно підведе здоров'я. Про це повідомляє Главред.

Експерт стверджує, що відставка Путіна або його смерть кардинально змінять хід війни. Супротивники війни, що засіли в глибокому тилу, себе проявлять, та й самі військові тікатимуть з поля бою.

"Пряма залежність. Якщо з Путіним щось трапиться - чи його відсторонять від влади, чи здоров'я підведе - ситуація на фронті зміниться кардинально, причому протягом кількох днів. Навряд чи яструби, що кружляють навколо Путіна, зможуть утримати ситуацію в Росії під контролем і продовжувати путінську політику", – каже він.

На додаток, такий поворот подій занурить усю Росію у хаос. Адже люди там не знають іншого життя без Путіна та його пропаганди.

"У такому разі Росія просто вибухне: еліти виведуть людей на вулиці, почнеться поділ влади. І тоді війна з Україною всім буде до лампочки. Більше того, завершення цієї війни на умовах Заходу буде єдиним способом для кремлівської еліти врятувати власний капітал та власну шкуру". Загалом, якщо у Кремлі зміниться політичний розклад, це може спричинити раптове закінчення війни на нашу користь", – сказав він.

Читайте також: