До мережі потрапили огидні кадри, на яких можна побачити, як путінські терористи встановлюють ялинку на території тимчасово окупованого Маріуполя. Так, рашисти збудували свою еру на території українського міста і ставлять ялинку на честь великого свята – Нового року.

Цю інформацію розмістили у мережі, посилаючись на відеоролик місцевих мешканців.

Місто-герой Маріуполь переживає дуже важкі часи. Раннє путінські окупанти кинули величезні сили для того, щоб взяти українське місто під окупацію. Завдяки Героям із Азова в Маріуполі був український прапор багато часу з часів масштабного вторгнення рашистів, проте російським терористам вдалося взяти українське місто під свій контроль.

«У Маріуполі на центральній площі встановлюють новорічну ялинку. На тлі розбитих та спалених будинків», - підписано відеоролик у соціальній мережі.

Дивлячись на ці кадри, кров починає стигнути і з'являється лють. Путіністи повісили свою триколірну ганчірку в центрі Маріуполя, вважаючи, що це дійсно їхнє місто. Однак вони помиляються, оскільки ЗСУ зможуть повернути тимчасово окуповані території та повернути все на свої місця.

Читайте також:

Аж дух захоплює: українські десантники показали, як громять російських окупантів. Відео

Окупанти змінюють промоклі штани: ЗСУ потужно розносить рашистів під Мелітополем. Розбігаються в різні боки

Відразу 10 окупантів пішли до пекла: спецназ СБУ показав, як знищив "гордість Путіна"