Президент Росії, яка офіційно оголошена країною-спонсором тероризму, вже не знає, що йому робити для того, щоб закінчити війну в Україні.

Для нього зараз головне – створити хоч якусь видимість у РФ з приводу того, що мети так званої "спецоперації" досягнуто.

Як розповів "Каналу 24" кіборг, військовий ЗСУ та секретар оборонного комітету Верховної Ради Роман Костенко, Путіна влаштує хоч якийсь успіх на Донбасі. Саме це можна буде згодувати росіянам як досягнуту мету "спецоперації".

"Вони шукають можливості, щоб так звані "цілі" війни були хоч якось досягнуті. Найкраще для них – це Луганська та Донецька області. Це "цілі", які можна згодувати російському суспільству. На тлі цього вони намагатимуться вийти з війни ", - наголосив військовий.

Він також нагадав, що протягом дев'яти місяців Росія насправді нічого не досягла, хоча дуже пафосно пропонувала українським військовим скласти зброю.

"Хотіли захопити Україну за тиждень. Ми пам'ятаємо, як Путін пафосно пропонував військовим домовитися та скласти зброю. Лавров говорив, що ми можемо війну хоч завтра закінчити, якщо Україна капітулює. Україна не закінчила, не капітулювала. А тепер росіяни шукають можливості, як усі всі закінчити", – зазначив він.

Читайте також:

Нова хвиля мобілізації в Росії: тепер призиватимуть по SMS

Дружинам російських окупантів почали видавати шеврони "Дружина орка". Фото

Не стало легенди культових комедій. Її запам'ятають молодою