Багато господарок вважають за краще не подавати курячу печінку, власне, як і яловичу і свинячу, на стіл перед домочадцями. Все через специфічний смак і структуру продукту, з яким досить складно працювати, щоб перебити "неповторний" відомий смак.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяОднак іноді хочеться чогось незвичайного. То чому б не приготувати салат із курячою печінкою, яку можна приховати серед інших інгредієнтів?
Рецепт дуже простий і вимагає невеликого вкладення коштів.
Нам потрібні такі інгредієнти:
- куряча печінка – 400 г;
- консервовані ананаси – 1 банк;
- гриби мариновані – 1 банку;
- часник – 2 зубчики;
- майонез – 1 пачка;
- сіль, перець – за смаком;
- сир твердий – 200 г
Як приготувати салат з курячою печінкою та ананасами
Насамперед, слід зазначити, що салат буде багатошаровий. Це означає, що кожен інгредієнт викладатиметься шарами та перемазуватиметься майонезом.
Для початку слід відварити печінку та порізати соломкою. Можна піти іншим шляхом - замаринувати в соєвому соусі сиру печінку, а потім добре її обсмажити. Так чи інакше, а для салату потрібний термічно оброблений продукт.
Після печінку потрібно порізати соломкою і викласти на дно плоскої тарілки – це буде перший шар салату. Змастити зверху майонезом із подрібненим часником та перцем.
Далі ріжемо гриби і викладаємо поверх майонезу – це другий шар салату. Змастити майонезом.
Потім потрібно порізати ананаси і викласти на тарілку - це буде третій шар салату. Змастити майонезом.
І насамкінець, потрібно натерти на дрібній тертці твердий сир і посипати салат їм салат. Прикрасити блюдо можна свіжою зеленню. Смачного!
Читайте також: