Напевно, кожен українець любить себе порадувати чимось особливим і солоденьким. У мережі з'явився дуже цікавий рецепт домашнього зефіру, який може трішки потішити як дітей, так і дорослих.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі Yasensvit

Для того щоб приготувати зефір в домашніх умовах знадобиться кілька інгредієнтів: яєчний білок (40 грам), 3 зелені яблука, агар-агарі 1 упаковка (8 Г), цукор 350 грам і вода.

Після цього потрібно підготувати яблука. Для цього необхідно очистити їх від шкірки, розрізати на 4 частини та вичистити середину. Потім їх запекти при температурі 160°С до м'якості.

Як яблука будуть готові, їх треба перебити в пюре і перетерти через сито. Після цієї процедури має вийти 300 г яблучного пюре. Потім до цього пюре потрібно додати білок і збивати міксером кілька хвилин, щоб вийшла однорідна повітряна суміш.

Для приготування сиропу треба нагріти воду до кімнатної температури та додати до неї агар-агар та цукор. Каструлю потрібно тримати на середньому вогні і добре перемішувати рідину до розчинення цукру. Коли цей сироп закип'ятиться, його потрібно зняти з плити.

Як закінчите з цими процедурами, маленьким струмком вилийте сироп у масу, що збивається. Після збийте її ще до 5 хвилин і приступайте до відсадження зефірок. Важливо зауважити, що формувати їх потрібно досить швидко. Потім завантажуємо цю масу в мішок кондитерський, і відсаджуємо зефір на пергамент.

Якщо ви зробили всі процедури правильно, то просто залиште зефір на ніч, а зранку отримаєте готовий продукт.

Читайте також:

Нещодавно була ще неповнолітньою: Машенька з «Вороніних» чекає на дитину. Це взагалі законно?

Швидка страва на всю родину: рецепт «ледачих голубців» у сметані

Литва передасть Україні морський дрон із гучною назвою. Воно означає кінець Росії