Приготувати смачний та соковитий рулет – справа не з найпростіших. Однак якщо мати під рукою простий рецепт і велике бажання смачно поїсти – приготування стає легшим.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЯк приготувати маленькі рулети із сала, сиру та індички за турецьким рецептом, повідомляє сайт cookery.com.ua.
Для приготування нам знадобляться такі інгредієнти:
- Індичка сира (філе або грудка) – 500 грам
- Сало бекон – 400 грам (смужки завдовжки 20 – 25 сантиметрів, шириною до 7 міліметрів)
- Шинка куряча – 400 г
- Сир проволоне – 300 грам
- Часник – 2 зубчики
- Базилік сухий подрібнений – 1 чайна ложка (або 1 столова ложка дрібно нарізаного свіжого базиліка)
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Беремо шматочок м'яса філе індика, кладемо на дошку, зачищаємо від прожилок і нарізаємо ножем на 4 рівні частини. Далі філе треба відбити. Потім потрібно покласти відбите м'ясо на шматочок алюмінієвої фольги 20 на 20 сантиметрів, приправляєте до смаку сіллю та чорним меленим перцем. Потім 2 зубці часнику почистіть від шкірки і половину 1 зубця видавлюєте на 1 шматочок відбитого м'яса. Далі посипаємо м'ясо меленим базиліком.
Наступний крок полягає в тому, що на обробну дошку потрібно викласти сир провалену та курячу шинку. Нарізати кожен інгредієнти на 4 рівні частини пластами. Укладаєте шарами, перший шар відбито м'ясо, потім сир і шинка. Звертаєте в рулет.
Далі необхідно взяти смужку бекону і обернути нею рулет із м'яса шинки та сиру так, щоб він був щільним і не розпадався.
Потім щільно обертаємо рулет фольгою та ставимо в духовку на 20-25 хвилин, на температурі 250 градусів. Як мине 25 хвилин, необхідно обережно дістати лист, "відкрити" фольгу, і ставимо назад на 300 градусів на 10 - 15 хвилин, щоб підрум'янився бекон.
Страва готова! Можна подавати з овочами, гарніром чи салатом.
Читайте також: