Оскільки жіночі імена сьогодні у православному календарі відсутні, щоб назвати народжену в цей день дівчинку, дотримуючись традиції, слід насамперед звернути увагу на найближчі дні народження дитини.

Гаврило

Гаврило дослівно з давньоєврейського перекладається "Господь Божий", "Господь від Бога", "Божий Правитель". Гаврило принциповий, промовистий, пунктуальний, товариський і щирий чоловік. Ці якості допоможуть йому у професійній діяльності. Кар'єра для нього відіграє вкрай важливу роль, оскільки він прагне матеріального благополуччя та фінансової свободи. Його діяльність може бути пов'язана з точними науками, освітою, медициною або, навпаки, з психологією чи релігією.

Григорій

Ім'я походить від давньогрецького слова, що означає "несплячий". Григорій має підвищену душевну чутливість, він легко вразливий. Намагається завжди бути приємним у будь-якому суспільстві. Приділяє велику увагу одягу та зовнішньому вигляду. Він приємний у спілкуванні та може освоїти будь-яку професію.

Тимофій

Ім'я Тимофій прийшло з грецької мови і в перекладі означає "шанувати бога". Однією з характеристик Тимофія можна назвати вразливість. Він уважно вислуховує співрозмовника і щиро піклується про нього. Це часто дозволяє йому дати добру пораду. Він добре бачить людину зсередини, але не ділиться цими спостереженнями з оточуючими.

Тихін

Тихін вважається ім'ям грецького походження, і походить від імені богині удачі Тюхе. Деякі фахівці все ж таки стверджують, що ім'я Тихін означає "випадок", "удача" або "доля". Тихін – справжній щирий друг, цінує честь, любить спорт і має гарні спортивні задатки. Він спокійний і цілеспрямований, вміє досягати поставленої мети, все прораховує, а потім береться за справу.

Читайте також:

Можна грітись узимку: яку Таврію можна купити в Україні за 14 тисяч гривень. Фото

Викликають сильний головний біль: названі продукти, від яких краще відмовитись

Найгірший сценарій: депутат попередив, що світло можуть відключати на 12 годин