У зв'язку з тим, що в найближчому майбутньому буде дуже важлива зустріч, на якій візьмуть участь лідери країн G20, багато хто запитувався, чи буде на даному саміті присутній Путін. Вже є дані про те, що російського тирана не запросили на важливу зустріч. Він не з'явиться ні в реальному часі, ні в режимі онлайн.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі новин «Апостроф»

Варто повідомити, що президент країни-терористки Росії Путін не виступатиме на довгоочікуваному саміті G20 в Індонезії. Цю інформацію повідомив секретар тирана та кремлівський представник Дмитро Пєсков.

Важливо зазначити, що Путін не буде присутнім ні на самітах G20, ні на АТЕС навіть у режимі онлайн. Це говорить про те, що російського тирана ніхто не хоче ні бачити, ні слухати, оскільки він зовсім збожеволів. Вже й так усім зрозуміло, що глава Росії може лише шантажувати та брехати.

Також Пєсков повідомив про те, що нібито через графік Путіна, на саміт G20 вирушить глава російського МЗС Сергій Лавров від імені Росії.

Крім цього, повідомляється, що президент України Володимир Зеленський публічно заявив про те, що він не виступатиме на саміті G20, якщо на ньому буде присутній Путін.

Читайте також:

Зеленський змінив умови: ЗМІ з'ясували, що вимагає президент України для переговорів із Путіним

Переговори після звільнення Херсона: у Зеленського зробили гучну заяву

"Росія готується до масованих атак іранськими ракетами": Зеленський виступив із тривожною заявою

Пропозиція Зеленського приголомшила Кремль: в Україні сформували "делегацію для переговорів"