З'явилася інформація про те, що знаменитий малолітражний автомобіль НДР, який має кузов із пластмаси, працював у пожежній команді. Зараз йдеться про дуже незвичайну машину Trabant 601.

Відповідну інформацію надали на порталі «Автоцентр»

Повідомляється, що досить незвичайний автомобіль Trabant 601 був спеціально перероблений, внаслідок чого він перетворився на розсувні сходи на колесах. Для цього довелося значно подовжити цей автомобіль. Після його незвичайної модифікації він отримав чотиридверну кабіну для бойового розрахунку.

Trabant 601: архівне фото
Trabant 601: архівне фото

З першого погляду цей екземпляр може здивувати і навіть викликати посмішку. Однак є думка про те, що він є досить потужний. На цій машині встановлено спеціальний двигун, який рухає сходи. Trabant 601 нібито є двоциліндровим двотактним повітряником з об'ємом 600 см куб, що дорівнює 26 кінським силам.

Крім цього, є і машина швидкої допомоги, яка також перероблена з Trabant 601. Крім цього є ще один не менш дивовижний модифікований автомобіль – мікроавтобус Barkas B1000.

Trabant 601: архівне фото
Trabant 601: архівне фото

Якщо придивитися до фотографій, наданих вище, стає ясно, що даний Trabant 601 був знову перероблений в пікап для перевезення спецобладнання.

Читайте також:

Готуємо автомобіль до зими: що має бути під рукою, щоб не потрапити в халепу

В Україні може з'явитися раніше невідома марка автомобіля

Автомобілістам розповіли, чому не можна вибирати антифриз за кольором

Автомобіліст показав, як виглядає його машина, де він проїхав півтора мільйона кілометрів за 6 років