Будь-які квашені продукти – дуже корисні для організму, оскільки містять корисні біфідобактерії, які благотворно впливають на шлунково-кишковий тракт.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЦього року в Україні добре вродили яблука. А значить приготувати хрумкі та соковиті фрукти – звучить як непогана ідея.
Варто відзначити, що квашені яблука особливо цінують діти. Це дуже смачний десерт. А цього року це буде особливо актуальним через масштабні відключення світла, адже такі заготівлі не вимагають особливого режиму зберігання.
Детальний рецепт опубліковано на сайті РБК-Україна.
Для приготування квашених яблук можна купувати будь-який сорт цього фрукта. Але не варто розраховувати, що тверді яблука після сквашування будуть надто м'якими.
Необхідні інгредієнти
- яблука (на трилітрову банку);
- сіль (1 столова ложка);
- цукор (2 столові ложки);
- води.
Як правильно приготувати
У попередньо вимиту банку необхідно укласти яблука та утрамбувати їх.
Далі потрібно додати в банку столову ложку солі та дві столові ложки цукру. Потім залийте яблука водою і накрийте кришкою капронової. Збовтайте трохи банку, щоб сіль та цукор розчинилися.
Банку потрібно поставити в темне місце, щоб туди не потрапляло сонячне проміння. Банку потрібно поставити в миску, тому що через процес бродіння з банки поступово сочиться вода.
Читайте також:
Без яєць та кефіру: як приготувати пухкі оладки, щоб порадувати родину
Печію як рукою зніме: названі незвичайні властивості фініків
Як приготувати смачні драники без яєць.