Ідеальний рецепт сирникова без борошна:

  • сир 600 гр;
  • сахар 4 ст л;
  • ванільний цукор 1 п;
  • яйце 1 шт;
  • манна крупа 8 ст л (залежить від вологості сиру);
  • олія для смаження.

У сир додаємо манку та яйце, добре перетираємо і залишаємо хвилин на 10-20, щоб манка набрякла.

Додаємо в сирну масу цукор та ванільний цукор – все добре перемішуємо.

Увага! Не потрібно додавати цукор на першому етапі разом з яйцем і манкою, оскільки сир віддаватиме занадто багато вологи, а нам для сирників потрібна густа маса, щоб вони не розтікалися.

Руками формуємо невеликі сирні кульки, формуємо з них шайби висотою 1,5-2 см і обвалюємо сирники в манній крупі.

Смажимо сирники з манкою на суміші рослинної та вершкового масел, на середньому вогні, до утворення рум'яної скоринки.

Читайте також:

Це божественно: соковита закуска з фаршу, сиру та лаваша. Рецепт ласощів

Дуже швидка закуска з тонкого лаваша з сиром та сиром. Рецепт

Додаємо сир та ковбаску: незвичайний рецепт "дачних голубців"