Українців попередили, що вже з початку наступного місяця будуть опади практично по всій Україні. Синоптики кажуть, що цілий тиждень виявиться холодним і дощовим.

Відповідну інформацію надали на порталі «УНІАН»

Насамперед слід сказати, що погода в Україні буде досить контрастною з початку листопада. Захід нашої країни прогрітиметься до +18 градусів, а ось схід і північний схід України буде досить прохолодним, температура повітря там опуститься до +6 градусів.

1 листопада також варто чекати на прохолодну погоду майже по всій Україні. На лівому березі буде від +7 до +10, на півдні трохи тепліше – близько +14, а на заході буде найтепліше – до +17 градусів тепла. Вночі температура може провалитися до 0 градусів.

Погода 1 листопада
Погода 1 листопада

2 листопада на північному заході України та в Луганській, Донецькій та Запорізькій областях будуть опади у вигляді дощу. Захід прогріється до +17, північ – до +14, центральна Україна – до +15 градусів. Щодо сходу, то там буде від +7 до +8.

Вже із 3 листопада температура почне падати ще нижче. У середньому по всій території України йтиме дощ.

А вже з 4 листопада на сході України буде мінусова температура. Вона триматиметься в радіусі від -2 до +2 градусів. Що стосується інших областей, то середня температура там буде близько +9 градусів вище за нуль.

Читайте також:

"Буде дуже сумно": синоптик розповів, як погода скривдить українців

Заморозить усю Україну: синоптик розповів, чого чекати від погоди

"Потужна смуга": синоптики розповіли, як збожеволіє погода найближчим часом