Українців попередили про досить нестабільну та морозну погоду на початку наступного місяця. Українські синоптики проробили свою роботу та вирішили поділитися результатами.

Відповідну публікацію було розміщено на порталі «РБК-Україна»

Леонід Горбан, який відомий як народний синоптик, взяв інформацію із знаменитої книги «Погода до 2030 року». Він зробив певні висновки та вирішив поділитися прогнозом погоди на листопад 2022 року.

За словами народного синоптика, погода в Україні наступного місяця буде холодною, похмурою та дощовою. Крім того, він повідомив, що можливий навіть мокрий сніг.

Э інформація, що ще один український синоптик Станіслав Щедрін заявив, що наступний місяць буде досить холодним.

«Орієнтовно з 1 по 6 листопада у більшості областей ще переважатиме відносно теплий характер погоди та іноді місцями капатимуть невеликі дощі. Іноді навіть до мінуса у денний період», - повідомив Станіслав Щедрін.

Також він попередив і про снігову погоду у другій половині листопада, сказавши: «Усюди, окрім півдня, може посипати снігом. Також і третя декада листопада вже не радуватиме теплом, а навпаки, похолодає ще сильніше, але опадів має зменшитися».

На додачу до цих прогнозів директор Укргідрометцентру Микола Кульбіда також вважає, що сніг в останньому місяці осені цілком імовірний.

Читайте також:

Заморозить усю Україну: синоптик розповів, чого чекати від погоди

"Потужна смуга": синоптики розповіли, як збожеволіє погода найближчим часом

Готуємося до ранньої зими: синоптики розповіли, якою буде погода