Мешканцям України повідомили про приємні погодні зміни. Українські синоптики підготували прогноз, який порадує українців вже найближчими днями.

Відповідну публікацію розмістив на порталі «today»

Є дуже приємний фактор, який говорить про те, що на території України вже відтепер будуть потепління. Після того, як на територію України прийшли дощі та похолодання будуть теплі та сонячні дні. За словами синоптиків, слід очікувати на підвищення температури аж до +20 градусів. Дуже позитивним залишається те, що така пагода може тривати близько 2 тижнів.

Укргідрометцент склав прогноз і заявив про те, що найтепліше буде на заході та півдні України. В Одеській, Херсонській та Миколаївській областях температура повітря прогріється до +18 – +20 градусів тепла. В інших містах та областях буде близько +17. Навіть у нічний час термометри показуватимуть аж до +9 градусів.

Прогноз погоди на 25 жовтня
Прогноз погоди на 25 жовтня

25 жовтня у столиці України вдень буде близько +15, у нічний час повітря охолоне до +9.

На території східної України також буде тепла погода, проте опади можуть потривожити місцевих мешканців. На сході сухо буде лише з 28 жовтня. Вдень очікується +13 градусів, а вночі – близько +10 градусів.

Український синоптик Стас Щедрін також прогнозує теплі дні. Вже 25 жовтня по Україні може бути до +19 градусів вище за нуль. Тільки за словами експерта, є один нюанс – це будуть останні теплі дні перед похолоданнями.

Заморозить усю Україну: синоптик розповів, чого чекати від погоди

"Потужна смуга": синоптики розповіли, як збожеволіє погода найближчим часом