Але ж українців так просто не зламати рашистському супостату. А значить, будемо живі, переможемо і почне відбудовувати Україну.

Однак майбутня зима і справді буде важкою через російські ракетні атаки на енергосистему країни. Про це інформує Обозреватель, посилаючись на заяву голови "Нафтогазу" Юрія Вітренко.

"Це буде найгірша зима в нашій історії. Очікуються постійні перебої з електрикою та проблеми з опаленням. Ми готуємося до цього, але, звичайно, це не на 100%" , - сказав він.

Водночас Вітренко повідомив, що агресор завдав ударів по нафтопереробним заводам, знищивши їх усі. Також чиновник заявив, що багато співробітників зі сфери енергетики загинули через ракетні удари по об'єктах критичної інфраструктури.

За словами Вітренко, українська влада та звичайні люди намагаються зробити все, щоб якнайшвидше вирішити питання з електрикою в країні, але іноді це буває не так просто. Плюс, агресор ускладнює процес тим, що посилає ще більше ракет в інші об'єкти інфраструктури, які служив резервними джерелами электрики.

Нагадаємо, ворог уже третій тиждень продовжує обстрілювати мирні міста України ракетами та іранськими дронами. Також агресор мітить об'єкти критичної інфраструктури, щоб змусити український народ натиснути на владу щодо вступу до переговорного процесу з терористами.

Читайте також: