Адже чим далі тепло - тим ближче зима, і якщо сама по собі вона несе новорічний настрій та дитячу казку, то перехідний період, який припадає на листопад, завжди засмучує.

Кінець місяця не буде таким, як початок. Детальніше про погоду на 25 жовтня інформує Апостроф, посилаючись на прогноз народного синоптика Наталку Діденко.

Синоптик інформує, що в Україну наближаються атмосферні фронти, які принесуть нам усім дощі, тумани та поривчасті вітри.

Повідомляється, що опади слід очікувати у більшості областей України. Але уявна смуга від Чернігівщини через Полтавщину, Дніпро до Запоріжжя залишиться сухою, там опади не передбачатимуться. Але саме в цих регіонах буде найстійкіший туман та підвищена вологість повітря.

"Вітер на сході України буде рвучким, сильним, а переважно переважно помірним, південним напрямом", - зазначила фахівець із метеорології.

Середній температурний режим 25 жовтня буде таким: уночі температура повітря зафіксується в межах 6-12 градусів тепла, а вдень – в межах 12-16 градусів тепла. Тепліша погода очікується у західних регіонах до 14-18 градусів тепла, а також у південній частині - до 15-20 градусів тепла.

У Києві, ймовірно, пройде дощ у другій половині дня або ввечері, а ось вранці варто чекати туман. Нічна температура становитиме 9-11 градусів тепла, вдень повітря прогріється до 12-14 градусів тепла.

Читайте також: