Для біженців з України є приємна інформація, яка може багатьом у нагоді. На сьогоднішній день на території Польщі можна влаштуватися на роботу із непоганою зарплатою. Це стосується навіть тих людей, які не мають досвіду та не знають польської мови.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «napensii»

Як відомо, з початку вторгнення російських окупантів на землі України до Польщі виїхало понад мільйон громадян. Близько половини біженців адаптувалися і змогли офіційно влаштуватися на роботу.

Щодо заробітної плати, то вона може стартувати від 28 тисяч і доходити до 48 тисяч гривень за робочий місяць.

Крім цього, є статистика, яка говорить про те, що з жовтня до Польщі їде більше українців.

Враховуючи той фактор, що скоро буде Хелловін та Black Friday, роботи в торговельній галузі на території Польщі буде ще більшою.

Українці, які не мають особливого досвіду та не знають польської мови, зможуть працювати фізично: на складах, у супермаркетах та у сферах логістики.

У середньому заробітна плата складатиме від 28 до 48 тисяч гривень. Якщо біженець з України має гарний рівень англійської, то він може розраховувати на більш високу зарплату, яка буде на 50% більшою.

Дуже важливо відзначити, що з початку 2023 року у Польщі можуть урізати заробітні виплати для біженців з України, тож часу залишилося небагато.

Українців попередили: біженці у Польщі можуть залишитись без житла. З чим це пов'язано

Українським біженцям у Польщі доведеться сплачувати податки навіть із українських доходів

Ось чому Путін боїться офіційно оголосити війну Україні: Жданов розповів, як Кремль потрапив у капкан