Через масштабне та жахливе вторгнення путінських військ на територію України почався справжній хаос. У зв'язку з тим, що буквально щодня окупанти бомбардують Україну, у мережі розмістили інформацію, в якій повідомляється, як заправляти автомобіль під час повітряної тривоги.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «mashyna»

Через те, що під час повітряної тривоги на території України закриваються всі АЗС, ресторани і не лише вони, звичайні люди не мають доступу до послуг. Поки на вулиці не стане безпечно, водії не зможуть заправляти свої машини.

Однак, на деяких українських АЗС є можливість заправити свій автомобіль навіть під час повітряної тривоги.

Зараз йдеться про не такий складний лайфхак, який можна зробити в режимі онлайн. Практично у всіх АЗС вже є не лише різноманітні акції та знижки, а й можливість купити паливо заздалегідь у режимі онлайн. Це говорить про те, що водій може купити бензин або газ у режимі онлайн і потім у потрібний для себе час заправитися навіть під час повітряної тривоги.

Дуже важливо зауважити, що всієї цієї справи краще уникати, тому що під час повітряної тривоги краще бути в укритті, особливо не біля заправної станції.

Враховуючи останні події по всій території України, потрібно бути вкрай обережними.

Хороші новини: бензин дешевшатиме. До яких цін готуватися

Данилов порадив українцям звикати до нових цін на бензин: старі ціни вже не повернуться

Як продовжити життя автомобільних двірників у два рази: є спеціальна точила. Відео