Продукти:
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- 1 кг сироїжок;
- 5 яєць;
- 200 гр пшеничного борошна;
- 200 гр кукурудзяного борошна;
- 4 ст л солі;
- чорний мелений перець за смаком;
- олія для смаження.
Увага! Незважаючи на свою назву, яка багатьох вводить в оману, сироїжки не рекомендується їсти в сирому вигляді.
Сироїжки миємо, видаляємо з них за необхідності сміття. Далі замочуємо гриби в солоній воді і вичікуємо приблизно 1 годину. Після цього гриби будуть готові до подальшого приготування.
Як правильно відварити сироїжки:
- заливаємо водою сироїжки так, щоб вони були повністю покриті нею;
- вогонь під каструлею повинен бути сильний, доводимо воду до кипіння, зменшуємо вогонь під ємністю, утворену піну обов'язково знімаємо.
- присмачуємо сіллю гриби в обов'язковому порядку і варимо 40 хв.
У чистій і глибокій мисці збиваємо яйця, сіль і перець.
У приготовлений кляр занурюйте шапочки сироїжок, потім посипаємо мукою чи панірувальними сухарями і смажимо на соняшниковій олії до готовності з обох боків.
Можна також насамкінець відбивні зі сироїжок скласти разом, залийте кляром і досмажити на повільному вогні протягом 15 хв.
Читайте також:
Будуть хрусткими та блискучими: як правильно зберігати яблука, щоб вони довго не псувалися
Як зробити домашній "Живчик" із свіжих яблук. Простий рецепт смачного напою
Гості попросять рецепт: як приготувати справжню шарлотку з яблуками