У зведенні Генерального штабу ЗСУ станом на вечір 5 жовтня йдеться про те, що російські окупанти на Південнобузькому напрямку відводять свої підрозділи з раніше захоплених позицій. Не краща в них позиція і на інших ділянках фронту. Саме тому, авторитетний військовий експерт і полковник запасу Олег Жданов заявляє, що в Кремлі назріває розкол. Ще б пак, проти Путіна тепер навіть його проплачені пропагандисти, які бачать реальні відео зі звільнених українськими бійцями територій, а генерали Шойгу і далі розказують при цьому про успіхи непереможної російської армії.

Так, військовий експерт і полковник запасу Олег Жданов в ефірі телемарафону заявив, що деякі військові вищого рангу відкрито визнають, що війна Путіна в Україні програна і що потрібно шукати способи порятунку хоча б якоїсь частини Збройних сил Росії.

"Путіна сильно нервує контрнаступ ЗСУ, там дійсно з'явилася фронда, в Генеральному штабі. І є деякі військові, які сміливо говорять, що війна програна. Звучать ідеї аж до виведення військ", - зазначив експерт.

Жданов вважає, що доля Путіна очевидна. Проти кривавого диктатора навіть пропагандистська машина.

"Що позитивно - думки розділилися і дійсно там починаються суперечки. До речі. Зверніть увагу, там пропагандистська машина РФ живе вже самостійним життям. І навіть більше впливає на внутрішню політику, ніж сам Путін. І вона почала розкручуватися у зворотний бік. Вони критикують "спеціальну військову операцію", вони критикують державну систему, яку вони побудували, вони критикують ситуацію в армії і в політиці. Єдино, поки, до чого вони не дійшли, це до того, щоб називати прізвище Путін. У РФ почалися незворотні процеси, які можуть призвести до зміни політичної еліти", - резюмував експерт.

Читайте також:

ЗСУ приготували для Лукашенка сюрприз: Жданов розповів про вторгнення з Білорусі

Війська Путіна можуть піти на Львів та на Луцьк: Жданов розповів, що може статися

Мільйони тонн снарядів, цілі ешелони: Жданов розповів, що Путін направляє в Україну