У Росії вже повним ходом розпочався процес так званого "транзиту влади". Оточення Путіна дає йому чіткі сигнали: настав час йти у відставку, призначивши наступника.

Як повідомляє ТСН , про це розповів правозахисник, директор Інституту стратегічних досліджень та безпеки Павло Лисянський.

Лисянський вказав на ознаку того, що справи Путіна в Росії похитнулися:

"Навіть Comedy Club почали насміхатися над станом справ у Російській Федерації. Comedy Club — це "Газпром медіа", вони не незалежні... Еліти дали сигнал. Зараз "розгойдуватимуть човен" Путіна, якщо він не погодиться добровільно піти у відставку".

Як зазначив експерт, президент РФ "може не погодитись, але до нього підуть якісь радники, скажуть — ви ж розумієте, така ситуація...".

"Там йдуть політичні ігри, спрямовані на транзит та зміну влади... Те, що ці процеси запущені – 100%", – переконаний Лісянський.

Нагадаємо, за словами російського опозиційного політика та журналіста Ігоря Яковенка, крах Росії та її повний розвал відбудеться дуже швидко та дуже несподівано . Так само раптово впаде і міф про Путіна, як про переможця.

Яковенко також переконаний, що і російські силовики, і генерали готові відвернутися від Путіна. При тому, що багато хто з них був проти вторгнення в Україну.

Читайте також:

От і відпочили: готелі Туреччини перестали приймати банківські картки росіян

Армії Путіна не поздоровиться: у Пентагоні розповіли, що відправлять до України. перелік

Купальник сповз із "мокрої равлики": донька Моніки Беллуччі похвалилася іграми у воді. Аж закипіло