Російські окупаційні війська вже почали розуміти, що саме Путін перетворив їх на окупантів, яких ненавидять усі цивілізовані країни світу. Нарешті до російських солдатів і офіцерів дійшло, що російський народ – це лише розмінна монета для досягнення його шизофренічних цілях. Як неодноразово говорив Путін: матері ще народжують…

Як розповів військовий експерт Олег Жданов в інтерв'ю телеведучій на 1+1 Наталії Мосейчук, путінські військові окупанти, потрапивши в Україну, зрозуміли, що тут немає ані військ НАТО, ані божевільних націоналістів.

"Це - неідейні люди (російські військові - ред.). Зворотний бік ідеології цієї війни виявився повністю провальним. Чому? Тому що люди, які приїжджають в Україну, не бачать ні "націоналістичних батальйонів", ні натовських солдатів, як їм говорили. Вони починають. ставити запитання: "Що ми тут робимо і кого ми тут захищаємо?". Я не кажу, що всі, а якийсь відсоток (путінських солдатів – ред.) такі питання ставить", - зазначив Жданов, якого цитує Главред .

Нагадаємо, раніше Олег Жданов попереджав: надавати зараз Росії перепочинок - це означатиме самогубство для всієї України.

Читайте також:

Українців потішили цінами на газ. Усі чекали на цю заяву

Такого навіть у совдепії не було: Путін наказав замінити Coca-Cola на Іван-чай

Такого ще не було: ЗСУ вперше вдарили по сучасній російській РЛС. Путін їй пишався