Військові армії Путіна щодня пробивають дно. Так, уже весь світ шокований тим, як російські солдати влаштовували "сафарі" на дітей в Маріуполі, катували мирне населення в Бучі, їли нутрій та масово заради розваги вбивали собак. І справді, на перехоплених плівках СБУ дуже багато доказів деградації та звірств рашистів, а ще те, що росіяни займаються в Україні мародерством. Те, що вони крадуть, також в жодній голові не вкладається.

Всі погодяться, що війна в Україні одразу з перших днів розкрила всю сутність "другої армії світу", як себе називають ЗС РФ.

Так, переступивши українські кордони, окупанти не тільки цинічно знищують інфраструктуру міст і все живе в них, а й мародствують.

Причому, як виявилося," забезпечені " всім російські солдати не гребують навіть жіночими трусами.

Показове відео зняли військові ЗСУ, які звільняли від загарбників населені пункти. На кадри потрапила вулиця, де на бруківці і в калюжах розкидані бюстгальтери, труси, пояси для жіночих панчіх і т. д.

Все це окупанти винесли з місцевих будинків і, ймовірно, сподівалися презентувати своїм дружинам-росіянкам. Але не довезли, бо змушені були тікати від українських військових.

"Мародери з числа окупантів хотіли привезти своїм бабам в Росію ношені труси, але втратили їх при відступі. Навіть додати нічого", - прокоментували відео в мережі.

Діями солдатів путінської армії були шоковані навіть українські бійці, які прийшли зачищати населений пункт від російської окупації.

"Які мерзоти. Щоб це жіноча білизна тут всюди валялося!? Подивись. Ось треба було в с*аку їм запхати", - емоційно висловився автор відео.

Читайте також: