Про пияцтво в Росії не говорить хіба що німий. І справді, на думку світових експертів, алкоголізм у Росії вже набув масштабів гуманітарної катастрофи, "яку воліють не помічати ні сучасна російська влада, ні міжнародне співтовариство". І навіть зараз, в умовах війни, російські військові зловживають оковитою.

Так, в Мережі потішаються над полоненим бурятом, який розповів, що через горілку опинився в Україні. Такої потішної історії про "могутню путінську армію" СБУ раніше не чуло.

Якщо йому вірити, то він сидячи заснув у БМП, а розбудили його гучні звуки вибухів уже в іншій країні.

"О четвертій ранку я пішов спати в десант. Сидячи заснув я. прокидаюся я вже вранці від вибухів. Танки вже, БМП наші вибухають від мін. - ред.)", - каже військовий.

Потім, за словами полоненого, кожен день були "двохсоті", "трьохсоті", обстріли.

"Всім вже стало страшно. Ну, трохи випили з танкістами... Ну, трохи лівіше взяв", - розповів він, яким чином потрапив до рук українських бійців.

У підсумку військові ЗС РФ пішли не до своїх, а до українських військових. Де їх і взяли в полон.

У мережі щосили потішаються над бурятом.

"А я завжди говорив що синька це норм. Був би тверезий не знайшов би вірного шляху", " Красунчик че. Живий за те. Я б бідолаху похмелив", " навіщо Україні буряти? Зарили і забули...", "Я не можу, це істерика!", "Щоразу коли бачу таких кадрів, в голові кручу думку: це друга армія світу?", - пишуть українці.

До слова, саме республіка Бурятія наразі займає перше місце за запитами про полонених та загиблих в Україні через пошукову систему Google.

Читайте також:

Вибухне при завантаженні: російським військам почали видавати старі боєприпаси