За прогнозом відомого російського астролога, Путін, швидше за все, помре в найближчі три місяці. Це було б, до слова, вирішенням багатьох конфліктів у світі, і в першу чергу в Україні. До речі, багато хто помітив, що Президент країни-агресора Росії Володимир Путін змінився зовні за останній місяць, з того моменту, як почав повномасштабну війну проти України.

Так, користувачі Мережі під час публічного звернення Путлера до бійців Росгвардії звернули увагу на його руки - опухлі пальці були знерухомлені. Та й обличчя у нього вже не таке бадьоре, як місяць тому.

І правда, складалося враження, що цей виступ - монтаж і руки там взяті від зовсім іншої людини.

"Все що не робиться, тільки на краще це йому щоб кнопку Не натиснути", " схрестили пальці і чекаємо, коли здійсниться бажання багатьох українців. Ну, ви зрозуміли😉", " скоріше б вже-мавзолей чекає не дочекається)", "йому руки пришили чи що", - написали люди під відео.

Примітно, що в 1944 році у Адольфа Гітлера також почалися проблеми з руками.

А почалося все з моменту, як німецька армія почала терпіти поразки. Саме тоді у Гітлера почастішали напади різних хвороб. Так, навесні 1942 року фюрер починає скаржитися своєму лікарю на сильні головні болі і на те, що вперше в житті його починає підводити пам'ять, якою він завжди пишався.

Читайте також: