У ніч на 24 лютого без оголошення війни Росія напала на Україну, при цьому Путін назвав війну "спеціальною військовою операцією в Донбасі". З тих пір Росія кілька разів змінювала причини нападу і висувала оновлені ультиматуми. На 25-тий день війни глава МЗС РФ Сергій Лавров заявив, що РФ напала на Україну щоб зірвати антиросійський проект заходу. Однак у чому саме полягав цей проект роспропаганда, очевидно, ще не придумала, тому Лавров заговорив про перемир'я з Україною.

Так, глава МЗС РФ Сергій Лавров вже заговорив про надію на швидкий мир і розповів, чого хоче Кремль.

"Спецоперація" , я сподіваюся, завершиться підписанням всеосяжних документів з тих питань, які я згадав: питання безпеки, нейтральний статус України при гарантіях її безпеки", — сказав дипломат.

При цьому глава МЗС зазначив, що РФ завжди була готова в "союзницькій формі" співпрацювати із Заходом, проте цього не сталося: "ЄС еволюціонував у бік повної залежності від НАТО і США".

ДО РЕЧІ, політику Зеленського Лавров всерйоз не сприймає, так як "життя вже довела, чого варте Його слово". Мабуть, це твердження Кремля будується на тому, що Зеленський підтримує неонацистів, хоча обіцяв цього не робити. ДО РЕЧІ, неонацистами Кремль вважає українців, які захищають свою землю від путінського режиму.

Лавров також прокоментував переговори Києва і Москви, стверджуючи, що США "постійно тримають за руку" Україну.

Раніше Hyser писав, що російські бійці більше не хочуть воювати і самі себе калічать, щоб потрапити в госпіталь.

Також наш портал повідомив, що українські захисники ліквідували окупанта Михайла Романова, який ґвалтував українських жінок у Київській областіі.

Нагадавши, у Білорусі розвантажують військову техніку РФ, а через Прип'ять будують понтонну переправу, через яку можна буде потрапити в Україну.