У мережі неодноразово були повідомлення, що російські війська гвалтують, грабують і вбивають мирне населення. Про це часто говорив і радник керівника офісу президента Олексій Арестович, згадуючи про звірства окупантів у Київській області. Ось тільки за будь-який злочин має бути покарання і українські військові під покаранням за знущання над жінками і дітьми мають на увазі смерть.

Так, стало відомо, що українські захисники ліквідували командира окупаційної армії Росії Михайла Романова, який у Київській області відзначився тим, що ґвалтував жінок. А ще Романов віддавав накази про вбивства мирних жителів у Київській області.

Про те, що покарання спіткало цинічного ґвалтівника повідомив відомий актор і ведучий Андрій Джеджула в Instagram. Відомо, що знаменитість з початку вторгнення РФ займається волонтерством. Він зазначив, що ця інформація офіційно підтверджена українськими військовими.

Разом з тим, інформацію про те, що Романов, який вбивав жінок на очах у дітей і знущався над людьми в Богданівці, ліквідований, підтвердив і шеф-редактор порталу "Rusjev" Віталій Рождаєв в Facebook.

Він додав, що фото трупа окупанта вже відправили його дружині Альбіні. А ще разом з Романовим того дня було вбито багато інших російських загарбників.

Читайте також: "Розпочнеться 9 квітня": астролог розповіла, чого чекати українцям від Путіна.

Крім того, ми повідомляли про небезпечні SMS, які почали приходити українцям. Що потрібно знати.

Також вас зацікавить: Ось звідки букви " Z " і " V " у росіян: вони були на формі фашистів. Фотофакт.