Якщо вірити Генштабу Збройних сил України, то з дня повномасштабного нападу на Україну втрати російської армії вже перевищили 14,4 тисяч військовослужбовців. При цьому Міноборони Росії перший та єдиний раз заявило про втрати 2 березня, оприлюднивши цифру 498 солдатів. От тільки поведінка росіян на полі бою свідчить про те, що правда таки за Україною, бо ті шукають все частіше шляхи здатися в полон, або потрапити до лікарні.

Так, стало відомо, що росіяни готові стріляти собі в ноги, аби не воювати в Україні. Принаймі саме про це свідчить розмова, яку Служба безпеки України перехопила нещодавно та оприлюднила в четвер, 17 березня.

Під час розмови солдат розповідає, що їхню бригаду розгромили ЗСУ, 120 людей поранені, їх відправили у госпіталь в Будьоновськ, що в Ставропольському краї. Ще 350 військових – убиті. А тим, що живі доводиться ховатися в окопах без їжі, води і зброї, чекаючи власної смерті.

"Тут люди, які відмовлялися, їм по 8 років терміну дали. У нас 120 людей відправили назад у в госпіталь з пораненнями. Наша бригада вже не боєздатна, у нас ні танків нема, нічого нема, українці все знищили мінометами", – розповів солдат РФ.

За його словами, аби потрапити у госпіталь і не воювати в Україні, російські військові шукають "українські патрони", щоб ними прострелити собі ноги.

"Я тобі по секрету скажу…ми хотіли патронами 7.62, українськими, одне одному ноги прострелити і повернутися в госпіталь в Будьоновськ", – розповів матері окупант.

І такі випадки не поодинокі. Так, в аудіоперехопленні СБУ, оприлюдненому 19 березня, дружина одного з окупантіврекомендувала йому себе скалічити, щоб той в подальшому потрапив до шпиталю.

"Ногу зламай собі та й усе. Тебе відправлять до шпиталю, бо ти нічого не зможеш робити", - порадила вона.

У свою чергу сам військовий зазначив, що у будь-якому разі, якщо повернеться додому, найімовірніше, звільниться з армії.

Читайте також: Ґвалтував українок": ЗСУ покарали російського військового. Тепер лежить в полі і дивиться в небо.

Також ми повідомляли: Удар у спину": Німеччина відмовилася закривати небо над Україною. Будемо знати "друзів".

Залишився попіл для Путіна: ЗСУ під Києвом розфігачили Російські колони. Фото.