У травні 2002-го Володимир Путін на саміті "НАТО-Росія" заявляв, що "Росія завжди грала і буде грати найважливішу роль в міжнародних справах". Можливо, саме тому він у 2022-му році віддав наказ про вторгнення в суверенну українську державу. З цього випливає, що головний страх Путіна-це страх перед демократією. Схоже, країни, що йдуть шляхом демократії - з вільною пресою, вільними виборами, верховенством права і перехідною економікою, – серйозний виклик путінській моделі жорсткого авторитаризму. Ось тільки чому весь демократичний світ не може об'єднатися і знищити цю систему?

Війна в Україні триває вже 25 днів, і це колосальні руйнування, тисячі вбитих військовослужбовців і справжній геноцид українського населення. Ось тільки при всьому при цьому європейські політики не хочуть або ж бояться називати війною бойові дії проти України.
Так, схоже, в Європі бояться Путіна і побоюються називати речі своїми іменами. Про це заявив радник глави офісу президента Михайло Подоляк.

У своєму Twitter-акаунті він, наприклад, назвав "вбивчою" заяву міністра оборони Німеччини Крістіни Ламбрехт про те, що Північноатлантичний альянс не стане стороною конфлікту у війні Москви проти Києва і не збирається закривати небо над Україною. Ще б пак, незахищеність України в повітряному просторі, за його словами, буде тільки заохочувати Путіна до масових вбивств в Україні.

"Кожна така заява європейських політиків заохочує РФ до масових вбивств в Україні. Не хочете називати війну війною і боїтеся Путіна, то хоч не робіть провокаційних заяв", - заявив Михайло Подоляк.

Що ж стосується українців, то країна на чолі з Володимиром Зеленським твердо і рішуче йде до перемоги над російськими загарбниками.

Раніше Hyser писав, що російські бійці більше не хочуть воювати і ставлять для себе єдине завдання – вижити за всяку ціну, тому самі себе калічать, щоб потрапити в госпіталь.

Також наш портал повідомив, що українські захисники ліквідували окупанта Михайла Романова, який ґвалтував жінок і віддавав накази про вбивства мирних жителів у Київській областіі.

Нагадавши, у Білорусі розвантажують військову техніку РФ, а через Прип'ять будують понтонну переправу, через яку можна буде потрапити в Лельчицький район, що межує з Україною.