Ніхто не стане заперечувати, що магазинна ковбаса містить цілий ряд шкідливих барвників, стабілізаторів, не рахуючи нітрозаміни і ПАУ (поліциклічні ароматичні вуглеці). Шкода від цих складових величезна. Саме тому, зупинивши свій вибір на свіжих продуктах, користь зробленого самостійно м'ясної страви збільшиться, а близькі завжди будуть раді такому неповторному смаку.

Всі діти люблять бутерброди до чаю. Батькам це також зручно, коли немає часу на приготування повноцінного ситного сніданку, а до обідньої перерви ще далеко.

Саме тому пропонуємо всім рецепт домашньої ароматної та ніжної курячої ковбаси.

Цілу курку необхідно покласти в глибоку каструлю або чашу мультиварки, додати туди почищені цибулю та морквину, залити водою та готувати приблизно 2,5 години на маленькому вогні.

Готовність курки перевіряється по тому, що кістки легко відділяються від мяса.

У м'ясо додаємо декілька зубчиків часнику, сіль та перець за смаком, а також для кольору 2-4 ст л бурякового соку, а для ніжності - 100 мл вершків.

Далі блендером необхідно перебити масу до однорідності і додати розчинений у бульйоні желатин.

Однорідну масу накладаємо в пластикову пляшку та відправляємо на холод.

Ковбаса готова буде лише на наступний день, але активність у процесі приготування варто проявляти всього протягом півгодини. У ста грамах такої ароматної, смачної домашньої ковбаси міститься 160 ккал.

Також варто знати, що домашню ковбасу з курки можна зберігати не більше тижня в холодильнику.

Раніше "Hyser" писав про те, як і з чим можна приготувати голубці, якщо вдома немає м'яса.

Також наш портал повідомляв, як приготувати ситний український борщ без м'яса.

Нагадуємо, що був опублікований рецепт смачних і соковитих пельмень з куркою.