Станом на 16 березня російські окупанти вбили більше цивільних українських громадян, ніж загинуло в бою українських військових з усіх структур сектору оборони. Не дивно, що боронити незалежність України їдуть звідусіль, бо весь адекватний світ розуміє, що Путіна необхідно зупинити за будь-яку ціну.

Так, стало відомо, що російській військовій агресії в Україні будуть протистояти чеченці.

Як заявив один з них, що українці у 1994-95 роках ішли добровольцями до Чечні і допомагали чеченському народові, чим могли. Він згадав покійного нині Сашка Білого (Олександра Музичко), який керував проічкерійським українським загоном під час війни у Чечні і на запитання "Чеченці – мусульмани, ви – християни. Що вас пов'язує? Чому ви приїхали допомагати чеченцям?" відповів свого часу: "Ми приїхали сюди, бо якби не почалася війна в Чечні, росіяни напали б на Україну. Цією війною Чечня врятувала Україну, відтягнула війну на себе, ми зобов'язані допомогти".

До слова, така ситуація викликала страшенне обурення офіційного Грозного. Так, голова Чечні Рамзан Кадиров виступив із закликами до добровольців скласти зброю, а також обіцяв пів мільйона доларів за голови лідерів формувань.

Раніше Hyser писав, що Кадиров наказав доставити йому особисто самого Степана Бандеру.

Також у мережі показали кладовище техніки російської армії, яке розтягнулося на кілометри. Відео.

Крім того, наш портал повідомляв, що російські солдати масово відмовляються воювати в Україні. Фото рапортів.