Глава Чечні Рамзан Кадиров для зміцнення, мабуть, іміджу крутого хлопця в мусульманському світі, неодноразово був помічений за гучними висловлюваннями. А ще він звичайний "політичний підлабузник", адже часто намагається вгадувати, що було б приємно Путіну і це озвучує. Крім того, глава Чечні відкрито коментує ходи путінської "спецоперації" на Україні і навіть дає поради президенту Зеленському. А ще Кадиров точно знає, від кого потрібно врятувати українців.

Так, днями глава Чечні Рамзан Кадиров заявив, що головним ворогом російського народу є "представник неонацистського руху в Україні" Степан Бандера і пообіцяв за його голову грошову винагороду в сумі 250 000 000 рублів.

Аргументи Кадирова, як і завжди, вразили кожного.

"Я вивчив всю схему і тактику цієї неонацистської нечисті і можу з упевненістю сказати, що головним ворогом російського народу є Бандера. Мої бійці зовсім скоро розправляться з ним, а пізніше - з усією іншою нацистською діяльністю", - заявив Кадиров.

І поки політологи кажуть, що чеченський націоналіст просто тролить, а його "яскраві заяви" не більше ніж гра на публіку і демонстрація президентських амбіцій, Кадиров хвалиться першими успіхами на Україні.

Так, чеченець заявив, що його бійцями був спійманий днями "один Кучерявий бандерівець", якого вдалося "полонити і знешкодити", а також "ошкурить, обробити і зварити наваристий бульйон", маючи на увазі звичайного барана.

До речі, напередодні глава Чечні Рамзан Кадиров оголосив також нагороду в розмірі 500 тисяч доларів за голови командирів українських націоналістів і чеченців, які беруть участь в боях на боці України.

А ще Кадиров порекомендував президенту України Володимиру Зеленському "одуматися і зрозуміти, що його не врятують ніякі Бункери".

Українці щосили потішаються над путінським підлабузником, адже лідер українських націоналістів Степан Бандера був убитий 60 років тому в Мюнхені.

Раніше Hyser писав чому в Києві ввели затяжну комендантську годину.

Також у мережі показали кладовище техніки російської армії, яке розтягнулося на кілометри. Відео.

Крім того, наш портал повідомляв, що російські солдати масово відмовляються воювати в Україні. Фото рапортів.