Радник голови офісу президента Олексій Арестович розповів про подальші дії російських військ

За більш ніж два тижні військового конфлікту російські війська зазнали серйозних втрат і не можуть серйозно просунутися вглиб України. У зв'язку з цим, вважає радник керівника офісу президента України Олексій Арестович, противник буде збільшувати кількість випущених по українських містах крилатих ракет, передає інформаційний портал "УНІАН".

За словами Арестовича, у російських військ як і раніше залишається Серйозний запас крилатих ракет, якими вони можуть обстрілювати українські міста до самого кінця конфлікту, тому українцям потрібно до цього підготуватися.

За даними радника глави ОП, Російська Федерація ввела на територію України 90 відсотків свого військового потенціалу, третину якого українським військовим вже вдалося знищити.

Арестович додав, що у противника залишаються певні резерви, до десяти батальйонно-тактичних груп, однак на такому розмаху бойових дій про це можна не хвилюватися, оскільки нових солдатів Росії взяти нізвідки.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що стало відомо, кого відправлять у військову частину під час другої хвилі мобілізації.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ВП пообіцяли відновити всі пошкоджені в результаті війни будинки.

Також "Hyser" писав, що у Києві почали маскувати ковбасу"Московську".