В офісі Президента заявили про плани відновлення української інфраструктури

Крім відновлення доріг і соціальної інфраструктури України, після перемоги у війні уряд планує відбудувати всі житлові будинки, які були зруйнованi внаслідок обстрілів з боку російських військ. Про це в прямому ефірі інформаційного марафону заявив заступник глави офісу Президента Кирило Тимошенко.

За словами Тимошенко, влада щодня збирає дані по всіх пошкоджених об'єктах інфраструктури для того, щоб, як тільки війна підійде до кінця, відразу почати їх відновлювати і відбудовувати.

Збором інформації для підготовки до відновлення займається окремий штаб. Таким чином, в уряді обіцяють, що ніхто з українців не залишиться на вулиці, оскільки всі будинки будуть відбудовані в обов'язковому порядку.

Далі Тимошенко звернув увагу на те, що сьогодні в мережі є величезна кількість фейків щодо місцезнаходження команди Володимира Зеленського, у зв'язку з чим представники української влади регулярно записують відеозвернення з Банкової. Українці повинні бути впевнені в тому, що президент і його команда працюють саме в Україні заради блага нашої держави.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у російських магазинах спостерігається дефіцит продуктів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Зеленський зробив заяву щодо війни.

Також "Hyser" писав, що українцям розповіли, як приготувати ситний борщ без м'яса.