У мережі поділилися старим, але перевіреним рецептом сала по-українськи.
В першу чергу важливо вибрати хороше сало, яке повинно бути домашнім і щоб шматочок був не менше 4 см. Шкіра повинна бути добре очищена і обсмажена.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися
Для початку розрізаємо сало на дві частини, щоб воно помістилося в каструлю. Потім заливаємо холодною водою і додаємо одну столову ложку солі, таку ж ложку цукру і дві столові ложки оцту 9%. Також можна ще додати лавровий лист і спеції за смаком. Наприклад, гірчицю, чорний перець і тд.
Сало має варитися від 40 до 60 хвилин. Коли воно буде готове, потрібно дати йому час охолонути до кімнатної температури у маринаду під кришкою. Після чого його виймаємо на паперові рушники і починаємо готувати спеції до сала на свій смак.
Для цього беремо невелику миску і насипаємо туди чорний мелений перець, паприку і будь-яку приправу до м'яса.
Все перемішуємо і видавлюємо кілька зубчиків часнику. Потім викладаємо сало на фольгу і посипаємо приправою рівномірно по всьому шматочку. В кінці натираємо ще сало часничком.
Загортаємо сало у фольгу і відправляємо в холодильник на кілька годин, після чого воно буде готовим до вживання.
Раніше "Hyser" писав про те, як приготувати макарони, щоб нагодувати смачненьким всю сім'ю.
Також наш портал повідомляв, як приготувати хліб в домашніх умовах.
Нагадуємо, що був опублікований рецепт смачних домашніх сосисок.