Російській армії не вдається поки досягти бажаної мети щодо України.

Більше двох тижнів в країні йде війна, ініціатором якої виступила Росія. Глава Кремля Володимир Путін сподівався захопити нашу країну за кілька днів, але ЗСУ дали відсіч російській армії і продовжують утримувати позиції досі. У зв'язку з цим, окупантам вже зараз не вистачає сил і ресурсів для подальших наступів.

З цієї причини Росією зараз проводиться прихована мобілізація, в ході якої закликають всіх. На цей рахунок висловився начальник ГУР МО України бригадний генерал Кирило Буданов, який заявив наступне:

"Нам відомі майже всі їхні плани. Як тільки у великих кабінетах зароджуються якісь ідеї, ми відразу про них знаємо. Ще раз кажу, всі спроби захопити Україну військовим шляхом проваляться", - зазначив він.

Також він додав, що у військово-політичному керівництві Московії почалися великі проблеми, адже більшість відкрито виступають проти військової операції в Україні. Путіна підтримує тільки Шойгу, в той час, як навіть генералітет виступає проти.

"Хто активніше, хто просто мовчки, іноді навіть саботуючи деякі накази керівництва Росії", - підсумував своє висловлювання Буданов.


До слова, 18 батальйонно-тактичних груп вже повністю втратили свою боєздатність, ще 13 повністю знищені. 31 батальйонно-тактична група за два тижні фактично втратила боєздатність. Таких втрат у росіян ніколи ще не було.

Раніше "Hyser" писав про те, що ЗСУ вже звільнили 5 населених пунктів на Чернігівщині.

Також наш портал повідомляв, що у мережі опублікували відео розгрому найпотужнішої російської колони.

Нагадуємо, що був зафіксований дзвінок російського окупанта матері, в якому він скаржиться, що замерз.