Кількість російських окупантів у полоні ЗСУ поповнилося новими обличчями.

Так, відомо, що цілу партію окупантів вдалося захопити сумській терроборони. Це підтверджує відповідне відео, що було опубліковано в мережі.

бійці тероборони захопили цілу партію російських полонених, скріншот з відео

Варто відзначити, що російські солдати часто опиняються в полоні наших бійців, причому найчастіше з власної ініціативи. Однак буває і так, що вони зазнають поразки в бою з ЗСУ і тоді здаються. За їхніми словами, ставляться до них у полоні добре.

За офіційними даними, тільки в перші дні повномасштабного вторгнення Росії в Україну в полон потрапили більше 200 російських військовослужбовців. Офіс Генпрокурора України вже відкрив проти них перші кримінальні справи. А Міністерство внутрішніх справ і Міноборони — запустили сайт з інформацією про полонених і гарячу лінію для їхніх родичів, на яку, за словами силовиків, надійшли вже сотні дзвінків.

У Міністерстві оборони України зазначили, що якщо в останні місяці близькі росіян, що служать в армії, вирушили на навчання і раптом перестали виходити на зв'язок, то швидше за все, вони беруть участь в нападі на Україну

Раніше "Hyser" писав про те, що Росія готує другу хвилю вторгнення, про що вже попередили українців.

Також наш портал повідомляв, що російські офіцери переходять на бік ЗСУ і на це є причини.

Нагадуємо, що Зеленський розповів про потужні удари по армії Путіна.