У мережі поділилися рецептом спагеті по-узбецьки.

Для приготування цієї страви знадобиться приблизно 500 грамів м'яса (свинини, яловичини або баранини), яке слід нарізати соломкою. Потім потрібні будуть одна цибулина і одна морква: перше нарізати потрібно кубиками, а друге натерти на тертку.


Після цього можна починати смажити м'ясо до його рум'яності. Потім його потрібно дістати зі сковорідки і на тому ж маcлі почати смажити цибулю на невеликому вогні. До неї ще можна видавити трошки часнику і тільки тоді засипати туди ще моркву.


Коли все підсмажитися, додаємо в сковорідку м'ясо і все ретельно перемішуємо. Тут вже необхідно додати і спеції за смаком і залити все кип'яченою водою. Все повинно добре потушитися, а для цього потрібно накрити сковорідку кришкою і поставити найповільніший вогонь.

Залишити тушитися м'ясо потрібно приблизно на 30 хвилин. За цей час потрібно відварити спагеті (500 грам), щоб потім додати їх до нашої так званої зажарки. Перемішуємо і все, страва готова.


Раніше "Hyser" писав про те, що стало відомо, як приготувати хліб в домашніх умовах і що для цього потрібно.

Також наш портал повідомляв, що у мережі розповіли, як приготувати смачний цибульний суп з сиром.

Нагадуємо, що стало відомо, як приготувати легкий салат під назвою "наречена", який відмінно підходить в якості закуски.