В американських спецслужбах розповіли про те, в якому становищі опинився Путін

Після того, як Володимир Путiн оголосив про введення військ на територію України, на Російську Федерацію обрушилися західні санкції, які загострили ситуацію сильніше, ніж очікував російський президент. Про це повідомляє iнформаційний портал "CNN" з посиланням на дані розвідки американських спецслужб.

Так, хоч Володимир Путін і розумів, що за подібний крок Росію і безпосередньо його самого неминуче очікують санкції, проте він недооцінив їх силу. В результаті цього, стверджує американська розвідка, Путін ховається в бункері.

Варто відзначити, що через напад на Україну Росія опинилася в донезмоги жалюгідному економічному становищі: країна практично повністю ізольована від країн Європи і Америки, а курс національної валюти досяг антирекорду вартості. Обвалилися також і акції найбільших російських компаній.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на сьомий день війни з Росією українським прикордонникам з 5-го прикордонного загону передовою групою разом з підрозділами ЗСУ вийшли на лінію державного кордону України в Сумській області. Повідомляється, що війська РФ зазнали втрат і більше не зможуть пересуватися на жодному з напрямків. Тим не менш, все ще тривають запеклі бої за Одесу.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у готелях Єгипту українські відпочиваючі почали бити російських туристів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у полон здалися чергові російські військові.

Також "Hyser" писав, що під час боїв на території України була вбита "права рука" Рамзана Кадирова.