У мережі з'явилася інформація про те, як працюватимуть поширені по Україні мережеві супермаркети

Популярні мережеві супермаркети України, такі як" Сільпо", "Фора", "Траш", а також гіпермаркети мережі Fozzy заявили, що продовжать працювати в тих регіонах країни, де це дозволяє воєнний стан.

Покупців просять користуватися безготівковою оплатою, розплачуючись за товари на касі.

Так, представники Fozzy Group заявили, що з більш ніж 320 супермаркетів, які є на території країни відкритими залишається близько 95%. Там щодня печуть свій хліб і заповнюють полиці товарами.

Інші популярні українські супермаркети, "Фора" і "Сільпо" заявили про те, що підвищують ліміт зняття готівки з 500 гривень до 6000 гривень на один чек. Крім того, в магазинах встановлені водомати, в яких літр води можна придбати за гривню.

Супермаркети "Траш" в більшості своїй продовжують роботу, але із застереженням у вигляді скороченого графіка через комендантський режим. Всі 9 гіпермаркетів мережі в країні працюють в стандартному режимі.

Також повідомляється, що інкасатори банків щодня ризикують життям, поповнюючи банкомати готівкою. У зв'язку з цим керівництва торгових мереж просять українців користуватися безготівковою оплатою при купівлі товарів, адже зниження попиту на готівку зменшує ризику для здоров'я і життя інкасаторів.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у готелях Єгипту українські відпочиваючі почали бити російських туристів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у полон здалися чергові російські військові.

Також "Hyser" писав, що під час боїв на території України була вбита "права рука" Рамзана Кадирова.