Вранці 24 лютого Росія почала широкомасштабне вторгнення в Україну по всій довжині спільного кордону і з території Білорусі під виглядом "спеціальної операції зі звільнення російського народу". Всі були впевнені, що це рішення було прийнято спонтанно, але документи, що виявила ЗСУ відкриє всім очі на ретельно сплановану терористичну операцію.

Під час боїв із захисниками України російські окупанти втрачають не тільки озброєння і людей, а й секретні документи.

Саме так сталося в ситуації з одним з підрозділів батальйонної тактичної групи 810-ї окремої бригади морської піхоти Чорноморського флоту Російської Федерації.

Так, у розпорядженні українських військових опинилися робоча карта, бойове завдання, таблиця позивних, таблиці сигналів управління, таблиці прихованого управління, список особового складу тощо. Також у паперах є інформація про заплановану тривалість вторгнення в Україну.

Свою "військову операцію" росіяни розписали на 15 днів з 20 лютого по 6 березня.

Про це у своєму Facebook повідомила 2 березня пресслужба операції Об'єднаних сил.

"Виходячи з отриманої інформації, відомо, що в плануючі документи на війну з Україною були затверджені ще 18 січня 22 роки, а сама операція із захоплення України повинна пройти протягом 15 діб, а саме з 20 лютого по 6 березня", – розповіли в штабі ООС.

З отриманих документів стало чітко відомо, що кінцевою метою тактичної групи 810-ї окремої бригади морської піхоти Чорноморського флоту РФ було блокування і взяття під контроль Мелітополя.

Так, підрозділ окупантів повинен був здійснити висадку з великого десантного корабля" Орськ " в районі населеного пункту Степанівка-1 і діяти з військовими частинами 58-ї армії РФ, а саме ㅡ з 177-м окремим полком морської піхоти ЧФ РФ.

Таким чином не варто вірити словам полонених про те, що вони приїхали на навчання і заблукали.

"Вони знали, вони ретельно планували і готувалися. А нам ці документи знадобляться, перше - для наших захисників, а друге – для Гааги", – підсумовують у відомстві.

Відзначимо, що зараз, на даний момент, російські військові, які вторглися в Україну з анексованого Криму, захопили Бердянськ і Мелітополь.

Ось тільки населення міст продовжує чинити опір. Так, жителі тимчасово окупованого Мелітополя закликають російських військових Україну.

Відомо, що в середу, 2 березня, люди співали гімн України на головній площі міста. При цьому військові РФ стріляли в повітря і розганяли мітинг, намагалися проїхати, але протестувальники лягали під автомобілі і не давали їм рухатися далі.

Раніше Hyser писав, що у Росії почали відловлювати дітей, які проти вторгнення в Україну.

Також наш портал повідомляв, що українці викопали могили для російських військових і приготували хрести.

Нагадуємо, що російські солдати почали масово здаватися в полон, оскільки не очікували, що їм чинитимуть такий опір на Україні.