24 лютого 2022 року Путін віддав наказ про початок повномасштабної війни в Україні, атакувавши з повітря ряд регіонів. Зараз же, на шостий день війни російська армія в Україні все більше перемикається з військових об'єктів на цивільні: цілями стають площі, церкви, будинок дитини, лікарня і реабілітаційний центр.

Російські окупанти, які вторглися в суверенну Україну за наказом Путіна, вже позбавили життя багатьох мирних жителів країни. При цьому український дух Незламний, адже воїни Збройних Сил України і мирне населення згуртувалися і завдають ворогові чимало втрат, не залишаючи сумнівів у підсумковій перемозі України.

Ось тільки, якщо вірити даним ООН, то в Україні в результаті обстрілів і авіаударів загинуло вже понад 200 осіб мирного населення, в тому числі і діти.

Так, стало відомо, що ФК "Гостомель" втратив одного зі своїх кращих гравців. Футболіст Дмитро Мартиненко і його мама загинули в результаті вибуху російської бомби, що потрапила в їх будинок.

Про це повідомили на сторінці Києво-Святошинського футболу в Facebook.

"Загинув Діма Мартиненко і його мама. У будинок потрапила Російська бомба... його батько вижив, а його семирічна сестра потребує допомоги. Вона в Бучанській лікарні з осколковими пораненнями голови. Лікарі борються за її життя", - сказано в пості.

Про хлопця відомо то, що він був найкращим бомбардиром і найкращим гравцем другої ліги аматорського чемпіонату Київської області. 22 лютого 2022 року йому виповнилося 25 років.

Діма Мартиненко був вихованцем Луганського футболу, виступав на позиції півзахисника.

Також повідомляється, що семирічна сестра Мартиненко потребує допомоги. Дівчинка - в Бучанській лікарні з осколковими пораненнями голови і лікарі борються за її життя.

Тим часом, як ми вже повідомляли, до Росії вже почали відправляти перші ешелони з тілами російських солдатів, які намагалися захопити Україну.

Раніше ми повідомляли, що ЗСУ знищили елітне угруповання російського спецназу.

Крім того, ми показували, що говорять на камеру Російські військовополонені. Нехай це побачить кожен.