Добровольці з Білорусі розповідають своїм військовим правду про те, що відбувається на території України після того, як Путін послав туди свої війська.

Вони також просять військовослужбовців зробити свій вибір - або підтримати незаконну війну, або зробити європейський вибір, підтримавши Україну.

"Хлопці, залишайтеся вдома і з вами все буде добре. В крайньому випадку, коли вас все-таки заженуть в Україну, при першій нагоді здавайтеся в полон. Українська влада буде ставитися до вас не як до військовополонених. У вас буде можливість отримати політичний притулок в Україні, або в будь-якій країні Європи на ваш вибір. Хлопці, ми на правильній стороні. Зробіть і ви свій вибір. Жыве Беларусь!"- заявив один з добровольців.

"Вас сьогодні збираються відправити на війну, яку веде Путін. А Україна бореться за свою свободу... Білоруси, військовослужбовці Республіки Білорусь, переходьте на нашу сторону", - закликають добровольці.

Раніше ми писали, що чергова група російських військових здалася в полон українській стороні. Вони розповідають, що в Україну їх послали обманним шляхом і що вони навіть не здогадувалися, що починається справжнісінька війна проти України.

Тим часом, як ми вже повідомляли, до Росії вже почали відправляти перші ешелони з тілами російських солдатів, які намагалися захопити Україну.

Раніше ми повідомляли, що ЗСУ знищили елітне угруповання російського спецназу.

Крім того, ми показували, що говорять на камеру Російські військовополонені. Нехай це побачить кожен.