У ніч на 24 лютого за наказом Володимира Путіна російська армія почала вторгнення в Україну. І ось четвертий день Збройні Сили України завдають противнику серйозні втрати в живій силі і техніці, ламаючи не корені плани окупантів на бліцкриг. Ще б пак, бойовий дух українців на висоті, в той час як у росіян немає ніякої мотивації.

Так, стало відомо, що за підсумками чотирьох днів повномасштабної російської агресії, втрати російських окупантів склали понад 5,3 тис.осіб. А в полоні в українців опинилися сотні солдатів і офіцерів.

За словами Міністра оборони Олексія Рєзнікова, більшість полонених зовсім юні хлопці, яких Кремль перетворює на злочинців, робить вбивцями.

Так, за словами всіх затриманих, вранці 24 лютого всім їм командир дав завдання "надати допомогу Збройним силам РФ захопити територію України, забезпечення контролю над нею і придушення можливого опору громадян України".

"Частину з них обдурили, частину зомбували пропагандою або залякали. В цілому видно, що мотивація більшості загарбників невисока. Вона стає зовсім нікчемною, коли вони стикаються з опором наших героїчних захисників і захисниць. І відчувають міць української зброї. Але коли бачать, що їх ніхто не зустрічає з квітами. Навпаки-називає фашистами і вимагає забиратися геть!"- каже міністр оборони України.

Українська влада закликає росіян скласти зброю і здатися, поки не пізно.

Раніше ми писали, що російські солдати вже здаються в полон.

Також "Hyser" писав, що у мережі опублікували телефонну розмову російського полоненого.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що російська армія несе серйозні втрати в Україні.