Російські війська зазнали поразки в бою на адмінкордоні і продовжують здаватися в полон

У кількох областях України тривають як зіткнення російської та українських армій, так і робота російських диверсійно-розвідувальних груп. Повідомляється, що в Миколаївській області четверо членів ДРГ Росії здалися в полон місцевим жителям. Інформацію про це опублікувала офіційна прес-служба Національної поліції.

Повідомляється, що диверсанти були придушені в протистоянні на адміністративному кордоні Миколаївської та Херсонської областей, коли їх колона була повністю знищена українськими військовими.

В результаті кілька диверсантів здалися в полон. Вони розповіли, що служили в 33-му полку Волгоградської області. Затриманим військовим від 18 до 29 років. За їхніми словами, вони думали, що приїхали на навчання, проте побачивши те, що відбувається, вирішили здатися. У полонених забрали документи, їх ретельно допитують і з'ясовують всі обставини.

Нагадаємо, раніше в КМДА заявили про те, що для звичайних автомобілів зараз діє найсуворіша заборона на проїзд по смугах громадського транспорту. Всі машини, які будуть пересуватися по цій смузі будуть відразу визначатися як транспорт диверсійно-розвідувальних груп.

Єдині машини, яким дозволено рухатися по смузі громадського транспорту-карети швидкої допомоги, машини зі спецвантажем, військова техніка і сам громадський транспорт.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що російська армія несе серйозні втрати в Україні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Київ рухається велика колона російської військової техніки.

Також "Hyser" писав, що у мережі опублікували телефонну розмову російського полоненого.