Користувачі обговорюють звернення 97-річної бабусі до Президента Російської Федерації Володимира Путіна, з ініціативи якого і сталося вторгнення в Україну.

Враховуючи літній вік жінки на ім'я Лідія, на своєму віку їй довелося пережити багато і одного разу вона вже пережила війну. Вона проживає на Волині і не з чуток знає, які втрати можуть спричинити за собою події, що відбуваються зараз в нашій країні. Про це пише "УНІАН".

У зв'язку з цим, бабуся зважилася особисто звернутися до глави Кремля Володимира Путіна, залишивши йому лист-звернення, яке миттєво поширилося мережею. У ньому вона написала наступне:

"Я пережила Гітлера і німців, була на відновленні Донбасу. Переживу і ліліпута Путіна з його сараною. Слава Україні!".


До слова, бойові дії в Україні тривають. Кожен день українці лягають спати з думкою, що завтра можуть не прокинутися. Багато хто виступає із закликом у соцмережах припинити війну, адже Україна не бажає кровопролиття і завжди хотіла тільки миру.

Однак поки про нього говорити рано, оскільки російські окупанти продовжують наступати, але наші військові гідно дають їм відсіч, відстоюючи свої території. Також нещодавно співробітники СБУ заволоділи секретними документами російських військових, яких українські силовики розбомбили під Гостомелем. Це допоможе зрозуміти суть перехоплених розмов ворога і дасть нам ще одну перевагу.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі показали, як поводяться російські загарбники, яких схопили ЗСУ на виїзді з Сум.

Також наш портал повідомляв, що російські війська починають вже знищувати свої ж літаки і бійців.

Нагадуємо, що відомий російський комік Максим Галкін відреагував на вторгненні Росії в Україну, зазначивши, що війна нікому не потрібна.