Фактично, прозвучала відкрита загроза війни. Не можна сказати, що це було сюрпризом як для влади України, для українців, так і для всього світу, адже вже кілька місяців спостерігається пересування військової техніки Російської Федерації і нарощування агресії на Донбасі.

І легше не буде. Про це заявляє Міністр Міноборони України Олексій Резніков, інформує видання «Сьогодні».

Чиновник заявив, що у зв'язку з наростаючою загрозою вторгнення російських військ в Україну, і після офіційного визнання Володимиром Путіним "ЛДНР", очікуються бойові втрати.

Резніков зазначив, що Україну і українців чекають важкі часи, які безпосередньо пов'язані з російською агресією, а також з боротьбою проти окупаційних військ РФ.

У той же час чиновник запевнив, що керівництво держави і командування Збройних сил України робить всі зусилля, які спрямовані на зміцнення обороноздатності країни, а також на вирішення проблеми дипломатичним шляхом. Резніков також сказав, що вже була виконана величезна робота по залученню допомоги західних партнерів, яка допомогла зміцнити обороноздатність України.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що відома українська телеведуча публічно висловила підтримку Володимира Путіну, після його скандального визнання "ЛДНР".

Нагадуємо, що світові аналітики впевнені, що Володимир Путін швидко захопить Україну, і українські війська будуть змушені капітулювати.

Також портал Hyser інформував, що українцям розповіли, що робити в разі вторгнення Росії, якщо буде відключений інтернет і пропаде мобільний зв'язок.

Тим часом, Чорнобильську зону відчуження закрили на невизначений термін "з технічних причин".