Креветки люблять їсти у вареному вигляді, в сушеному вигляді, в різних стравах і навіть сирими. Аби вони були приправлені сіллю і спеціями.

Є величезна варіація страв з використанням креветок. Також є звичайні закуски, які відмінно доповнюють келих пива. Один з таких рецептів був показаний у відео на YouTube-канал «Всегда Вкусно!».

Наливаємо на сковороду оливкову олію, кладемо 800 г очищених креветок, обсмажуємо дві хвилини на сильному вогні, періодично помішуючи.

Коли креветки придбали помаранчевий колір, додаємо в них 6 зубчиків дрібно нарізаного часнику, і посипаємо пластівцями перцю чилі. Смажимо помішуючи одну хвилину на сильному вогні. Додаємо в сковороду сік одного лимона. Злегка обсмажуємо і додаємо 20 г дрібно нарізаної свіжої петрушки. Перемішуємо і обсмажуємо на сильному вогні одну хвилину. Після цього додаємо 40 г вершкового масла, і пересмажуємо одну хвилину на середньому вогні. Солимо за смаком.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, як приготувати ніжне закусочне сало в баночках.

Нагадувати, як стушкувати ніжні голубці за старовинним рецептом.

Також портал Hyser інформував, що у мережі поділилися швидким рецептом соковитих домашніх чебуреків.

Тим часом, з'явився рецепт приготування соковитих сирних сирників, які нам готували в дитинстві бабусі.