Політичний експерт розповів, як відбуватиметься вторгнення Росії, і що воно навряд чи закінчиться успішно

За минулу неділю пройшло безліч телефонних дзвінків між лідерами світових країн для організації саміту про "нову європейську систему безпеки". Представники США вже заявили, що саміт за участю Путина не відбудеться якщо Росія нападе на Україну. Про це повідомляє iнформаційний портал "Главред".

Під загрозою стоїть навіть зустріч Блінкена і Лаврова запланована на 24 лютого. Значною мірою це пов'язано з рішеннями Держдуми і Федеральних Зборів "про визнання Л/ДНР".

На думку політичного експерта Володимира Горбача, військового зіткнення на Донбасі та Азовському напрямку не уникнути, оскільки "дати хід назад" для Путіна буде політичною поразкою, яка обернеться ризиком втратити країну.

Проте, вважає експерт, повномасштабного і різкого наступу з боку російських військ чекати не варто — швидше буде локальне і повзуче просування як демонстрація сили. При цьому навряд чи такі дії матимуть успішний підсумок, що може переламати всі плани російського Генштабу, в результаті чого Путін звинуватить своїх генералів в поразках і спробує перекласти провину на них.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що на Заході розповіли, як Росія вторгнеться в Україну.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українцям розповіли, що робити в разі відключення інтернету і мобільного зв'язку при вторгненні РФ.

Також "Hyser" писав, що Зеленський зробив заяву з приводу обстрілів.