За прогнозами синоптиків, у вівторок, 22 лютого в Україну прийде атмосферний фронт, який стане причиною опадів. Що стосується температури повітря, то вона залишиться досить високою.

Синоптик Наталка Діденко поділилася цією інформацією у своєму Telegram-каналі.

"У найближчу ніч і завтра вранці дощі, можливо часом з мокрим снігом, найімовірніше на Заході і півночі, вдень місцями невеликі опади - також ще й у центрі. А до вечора дощ (переважно) пройде в південній частині і в східних областях " - зазначила вона.

За словами Наталії Діденко, в Україну приходить тепле і вологе повітря з Атлантики. У найближчу ніч і з ранку на Заході і півночі йтимуть дощі, можливо з мокрим снігом. Також можливі опади в центральній частині країни. До вечора очікується дощ у східних і південних областях.

Порадує українців температура повітря, яка коливатиметься від +5 до +11 градусів у більшій частині України, а на півдні та в Криму підніметься від +10 до +14 (місцями до +16).

22 лютого в столиці пройде невеликий дощ, а протягом дня переважатиме тепла погода і температура повітря прогріється до +9 градусів.

А вже в середу і четвер в Україну прийде незначне похолодання, яке триватиме до 26-27 лютого.

А на сторінці Центральної геофізичної обсерваторії імені Бориса Срезневського повідомили про прихід метеорологічної весни:

Раніше "Hyser" писав про те, що синоптики розповіли, якою буде погода Цієї весни.

Також наш портал розповів про те, що українцям повідомили, якою буде погода на травневі свята.

Нагадуємо, що синоптики попередили про те, що в Україну прийдуть серйозні погодні аномалії та зміни клімату..